Brașov Junior’s Cup 2021 se anunță un turneu foarte puternic. Și spunem asta pentru că interesul pentru ediția din acest an este unul foarte mare. Dorința de a participa și de a vedea un fotbal la cel mai înalt nivel este foarte mare după o perioada în care pandemia a afectat planurile tuturor. Și asta se vede în interesul enorm arătat până acum de către echipele de fotbal din țară și nu numai.

Pot spune că lumea vrea să simtă din nou emoțiile unui turneu puternic, vrea să trăiască pe viu o competiție de anvergură cum este Brașov Junior’s Cup. Anul trecut a fost unul dificil pentru toți, dar încet-încet ne apropiem de un normal care să ne permită să ne desfășurăm activitatea așa cum trebuie. Și noi abia așteptăm să dăm startul ediției din 2021, să vedem fotbal de calitate, dar mai presus, să avem copii, antrenori, părinți, bunici, bucuroși de o experiență, promitem noi, de neuitat”, a declarat Nicu Văduva, unul dintre organizatorii competiției brașovene.

De ce să veniți la BJC 21? Este foarte simplu: la Brașov vor fi cele mai bune academii de fotbal din țară, conform clasificării FRF, cele mai puternice echipe reprezentante ale Liceelor cu Program Sportiv sau Cluburilor Sportive Școlare din România, dar și cele mai tari academii de fotbal private de la noi. Și nu numai!

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *