Ediția cu numărul 15 a Brașov Junior’s Cup se anunță una foarte spectaculoasă. Poate cea mai tare de până acum. Și asta pentru că vor veni echipe foarte puternice, din țară, dar mai ales din străinătate. Pentru ediția 2024 a BJC, organizatorii și-au propus un țel important: să aibă la start formații din 15 țări. Un deziderat foarte dificil, dar care începe să prindă contur. Deja multe echipe cu nume din străinătate au confrmat că vor fi la Brașov în august, dar le vom prezenta la momentul potrivit.

„Anul acesta vrem ca Brașov Junior’s Cup să fie cel mai tare turneu de până acum organizat în România și nu numai. Țintim sus, astfel că avem «o nebunie» de a aduce echipe din 15 țări la a 15-a ediție. Muncim de mai multe luni pentru a face ca acest lucru să devină realitate, dar pot spune că eforturile noastre încep să dea roade. Am început să primim confirmări de la cluburi importante din străinătate, care vor să «ia pulsul» sau să revină la BJC. Mai este mult de muncă, dar sunt sigur că vom reuși în ceea ce ne-am propus”, a declarat directorul BJC 2024, Nicu Văduva.

Înscrierile sunt deschise pentru Brașov Junior’s Cup 2024. Mai multe detalii legate de turneu puteți afla la următoarele numere de telefon: 0720 100 971 sau 0723 383 374 (Nicu Văduva).

Ne găsiți și pe social media, accesând link-ul de mai jos:
Facebook – https://www.facebook.com/brasovjuniorscup

Vă așteptăm cu drag!