Brașov Junior’s Cup 2024 va fi cu siguranță cel mai puternic turneu de fotbal pentru copii și juniori din România, dar și din SE-ul Europei. 15 echipe din 15 țări este dezideratul nostru și muncim enorm pentru a-l îndeplini. Și cum anterior vă promiteam că vom avea multe surprize pentru dvs., astăzi este timpul să anunțăm prima echipă din străinătate care a confirmat participarea la BJC. Este vorba de Football School Grozdanoski din Macedonia de Nord.

Academia macedoneană a fost înființată în anul 2016 de către fostul mijlocaș al echipei naționale a Macedoniei de Nord, Vlatko Grozdanoski, un fotbalist care a a evoluat în campionatul țării natale, dar și Serbia sau Cipru. Mijlocașul din Macedonia de Nord are în palmares echipe cunoscute, precum Vojvodina Novi Sad (Serbia), Omonia Nicosia și AEL Limassol (Cipru) sau Vardar Skopje și FK Rabotnicki (Macedonia de Nord). Grozdanoski are și 50 de selecții pentru echipa națională.

Football School Grozdanoski este, în ciuda vârstei tinere, una din cele mai puternice academii de fotbal din Macedonia de Nord.

„Am promis surprize și ne ținem de cuvânt. Avem deja multe confirmări de participare la turneul nostru, iar prima este Football School Grozdanoski. O academie puternică, dintr-o țară, Macedonia de Nord, cu un fotbal într-o creștere enormă în ultimul an. Ne bucură prezența lor la Brașov și sunt sigur că vor avea o experiență inedită. Le mulțumim și îi așteptăm cu drag”, a declarat Nicu Văduva, directorul Brașov Junior’s Cup.

Înscrierile sunt deschise pentru Brașov Junior’s Cup 2024. Mai multe detalii legate de turneu puteți afla la următoarele numere de telefon: 0720 100 971 sau 0723 383 374 (Nicu Văduva).

Ne găsiți și pe social media, accesând link-ul de mai jos:
Facebook – https://www.facebook.com/brasovjuniorscup

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *