Brașov Junior’s Cup. Mai mult decât un turneu de fotbal. Cea mai bună competiție de fotbal pentru copii și juniori din SE-ul Europei! Un lucru pe care nu îl spunem doar noi, ci jucători, antrenori, părinți, bunici și fani ai „sportului Rege”. În 2024 BJC împlinește 15 ani. Vom avea parte de o ediție jubiliară, care promite să fie cea mai tare de până acum. Și spunem asta după ce am avut mereu ediții care au fost mai bune decât cea precedentă, dar și formații cu nume, precum Espanyol Barcelona, West Bromwich Albion, Villareal CF sau Dinamo Kiev, printre altele. Organizatorii BJC 2024 promit multe surprize pentru ediția a 15-a, dar care vor fi dezvăluite pe parcurs.

„Suntem foarte entuziasmați în legătură cu această a 15-a ediție a Brașov Junior’s Cup. 15 este un număr frumos, care ne obligă să facem ca BJC 2024 să fie unul foarte puternic. Le promitem participanților, dar și tuturor celor care vor lua parte la turneu că va fi unul memorabil, o experiență pe care nu o vor uita prea curând. Vor fi multe surprize, dar le vom dezvălui pe rând, la timpul potrivit. Îmi aduc aminte și acum primul turneu, în 2009, unul la care ne doream să oferim tinerilor fotbaliști un cadru profesionist în care să aibă parte de adversari puternici, tocmai pentru a crește și a avea șanse mai mari de a ajunge să-și împlinească visele. Am crescut încet-încet, de-a lungul anilor, am căpătat experiență, astfel că am ajuns să fim cel mai tare turneu din SE-ul Europei. Un lucru care ne onorează, dar care ne obligă ca de la an la an să fim și mai buni. Vă așteptăm cu drag la Brașov”, a declarat managerul turneului,. Nicu Văduva.

Mai multe detalii legate de turneu puteți afla la următorarele numere de telefon: 0720 100 971 sau 0723 383 374 (Nicu Văduva).

Ne găsiți și pe social media, accesând link-ul de mai jos:
Facebook – https://www.facebook.com/brasovjuniorscup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *